Frisörer i Jönåker

Annons:
Hitta frisör i Jönåker - duktiga och erfarna frisörer i Jönåker som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 1 olika frisörer i Jönåker som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Jönåker

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Jönåker som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Jönåker för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Ulrika Johansson Granath
Sjukälla 2
611 96 Jönåker

Annons:

Håruppsättning i Jönåker

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Jönåker så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Jönåker så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Jönåker som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Jönåker

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Jönåker varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Jönåker innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Jönåker

I Jönåker fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Jönåker. Nedan finns en del övrig fakta om orten Jönåker:

Jönåker är en tätort i Nyköpings kommun, Södermanlands län. I sydöstra delen av tätorten ligger kyrkbyn för Lunda socken, Lunda, med Lunda kyrka. Jönåker ligger väster om Nyköping på slätten i Kiladalen. Stationssamhället Jönåker uppstod i början av 1900-talet då järnvägen mellan Norrköping och Nyköping fick en station i byn Lunda.

Yta: 95,72 hektar
Invånarantal: 617, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Jönåker om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Jönåker fanns det totalt 1 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Jönåker. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Jönåker rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Södermanland.