Frisörer i Gnesta

Annons:
Hitta frisör i Gnesta - duktiga och erfarna frisörer i Gnesta som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 9 olika frisörer i Gnesta som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Gnesta

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Gnesta som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Gnesta för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Lottas Salong i Gnesta
Marielundsg. 11 B
646 34 GNESTA


Larssons Louge AB
Marieströmsg. 6
646 31 Gnesta


Hårstudion I Vagnhärad
Torgg. 1 B
646 33 Gnesta


Salong Kortkort
Vinberga Gård 2
646 91 Gnesta


Grip, Susanne
Skillingag. 84
646 32 GNESTA


Salong Carina i Gnesta
V. Storg. 9
646 31 Gnesta


Frisör Özlem
Torgg. 1
646 33 Gnesta


Salong Saxim KB
Västerkärv Fruängen 1
646 92 GNESTA


Gnesta Klippet
Ö. Storg. 2
646 31 Gnesta

Annons:

Håruppsättning i Gnesta

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Gnesta så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Gnesta så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Gnesta som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Gnesta

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Gnesta varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Gnesta innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Gnesta

I Gnesta fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Gnesta. Nedan finns en del övrig fakta om orten Gnesta:

Gnesta är en läns- och kommungränsöverskridande tätort, huvudsakligen belägen i Gnesta kommun i Södermanlands län men även innefattande en del av Södertälje kommun i Stockholms län. Gnestadelen av tätorten utgör centralort i Gnesta kommun. Gnesta är beläget mellan Södertälje och Nyköping, längs Västra stambanan.

Yta: 385,94 hektar
Invånarantal: 5 562, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Gnesta om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Gnesta fanns det totalt 9 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Gnesta. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Gnesta rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Södermanland.

Städer med hår och frisörer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med hårklippning och håruppsättningar.