Frisörer i Flen

Annons:
Hitta frisör i Flen - duktiga och erfarna frisörer i Flen som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 13 olika frisörer i Flen som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Flen

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Flen som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Flen för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Jons Frisörer
Götg. 7
642 37 FLEN


B-M:s Klipp
Gökstigen 7 F
642 34 Flen


Carnesten, Johan
Götg. 7
642 37 FLEN


Nilüfer Bostanci
Tegelv. 11 A
642 32 Flen


Klipphörnan
Sveav. 4
642 36 Flen


Salong Klippoteket
Drottningg. 6
642 37 FLEN


Klipphörnan, Vivian Andersson
Stenhammarsg. 14 B
642 36 Flen


Linas Rugg & Lugg
Götg. 2 A
642 37 FLEN


Hårfina Hon & Han I Flen
Ugglev. 1
642 34 Flen


Berrys Hair Studio
N. Kungsg. 9
642 37 FLEN


Hair Style
S. Kungsg. 20 A
642 35 FLEN


Salong Beauty
Sollidsv. 20
642 34 Flen


Monicas Frisersalong
N. Kungsg. 2
642 37 FLEN

Annons:

Håruppsättning i Flen

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Flen så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Flen så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Flen som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Flen

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Flen varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Flen innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Flen

I Flen fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Flen. Nedan finns en del övrig fakta om orten Flen:

Flen är en tätort i Södermanland och centralort i Flens kommun, Södermanlands län. Flen ligger vid sjöarna Gårdsjön, Bjuren och Orrhammaren. Namnet Flen innehåller ett till dialektordet flen "bar, naken" bildat substantiv med betydelsen "kal berghäll, kalt berg" eller dylikt. Flens by ligger på en höjd, där berggrunden går i dagen.

Yta: 444,91 hektar
Invånarantal: 6229, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Flen om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Flen fanns det totalt 13 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Flen. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Flen rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Södermanland.