Frisörer i Vollsjö

Annons:
Hitta frisör i Vollsjö - duktiga och erfarna frisörer i Vollsjö som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 1 olika frisörer i Vollsjö som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Vollsjö

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Vollsjö som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Vollsjö för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Monicas Damsalong, Monica Håkansson I Vollsjö
Trädgårdsg. 10
275 66 VOLLSJÖ

Annons:

Håruppsättning i Vollsjö

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Vollsjö så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Vollsjö så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Vollsjö som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Vollsjö

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Vollsjö varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Vollsjö innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Vollsjö

I Vollsjö fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Vollsjö. Nedan finns en del övrig fakta om orten Vollsjö:

Vollsjö är en tätort i Sjöbo kommun i Skåne län. Genom samhället flyter Vollsjöån. Kyrkbyn i Vollsjö socken, Vollsjöby, ligger en knapp kilometer sydväst om stationssamhället. Här finns Vollsjö kyrka. Stationshuset byggdes 1866 när Ystad-Eslövs Järnväg byggdes. Det var bemannat ända fram till 1975, men förföll sedan till man slutligen rev det.

Yta: 95,06 hektar
Invånarantal: 836, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Vollsjö om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Vollsjö fanns det totalt 1 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Vollsjö. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Vollsjö rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Skåne.

Städer med hår och frisörer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med hårklippning och håruppsättningar.