Frisörer i Vittsjö

Annons:
Hitta frisör i Vittsjö - duktiga och erfarna frisörer i Vittsjö som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 3 olika frisörer i Vittsjö som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Vittsjö

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Vittsjö som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Vittsjö för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Chic-Salongen Enisa Malkoc
Molins Backe 5
280 22 VITTSJÖ


Salong Ann-Britt
Kvarng. 10
280 22 VITTSJÖ


Pham Tran, Caitlyn
Hässleholmsv. 5
280 22 VITTSJÖ

Annons:

Håruppsättning i Vittsjö

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Vittsjö så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Vittsjö så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Vittsjö som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Vittsjö

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Vittsjö varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Vittsjö innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Vittsjö

I Vittsjö fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Vittsjö. Nedan finns en del övrig fakta om orten Vittsjö:

Vittsjö är en tätort i Hässleholms kommun i Skåne län. Vittsjö är kyrkbyn i Vittsjö socken med kyrkan Vittsjö kyrka och var centralort i Vittsjö landskommun till den upplöstes 1973. Vittsjö var under 1900-talets första hälft en betydande pensionatsort.

Yta: 265,28 hektar
Invånarantal: 1665, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Vittsjö om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Vittsjö fanns det totalt 3 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Vittsjö. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Vittsjö rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Skåne.