Frisörer i Vinslöv

Annons:
Hitta frisör i Vinslöv - duktiga och erfarna frisörer i Vinslöv som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 4 olika frisörer i Vinslöv som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Vinslöv

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Vinslöv som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Vinslöv för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Hjalmarsson, Inger
Storg. 18
288 32 Vinslöv


Lintåtten
Torget 4
288 31 VINSLÖV


Antrasax
L. Torgg. 10
288 31 VINSLÖV


HB Asta Kvists Damfrisering
Hantverksg. 17
288 31 VINSLÖV

Annons:

Håruppsättning i Vinslöv

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Vinslöv så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Vinslöv så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Vinslöv som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Vinslöv

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Vinslöv varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Vinslöv innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Vinslöv

I Vinslöv fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Vinslöv. Nedan finns en del övrig fakta om orten Vinslöv:

Vinslöv är en tätort i Hässleholms kommun i Skåne län, belägen mellan Hässleholm och Kristianstad. Som stationssamhälle utvecklades Vinslöv efter tillkomsten av Kristianstad-Hässleholms Järnvägar (CHJ) 1865. 1927 flyttade företaget Kronborsten sin tillverkning av borstbinderi från Stockholm till Vinslöv.

Yta: 415,51 hektar
Invånarantal: 3984, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Vinslöv om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Vinslöv fanns det totalt 4 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Vinslöv. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Vinslöv rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Skåne.

Städer med hår och frisörer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med hårklippning och håruppsättningar.