Frisörer i Vellinge

Annons:
Hitta frisör i Vellinge - duktiga och erfarna frisörer i Vellinge som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 8 olika frisörer i Vellinge som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Vellinge

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Vellinge som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Vellinge för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Salong Janne AB
Stortorget 5
235 31 Vellinge


Basic Hair
Stortorget 1
235 31 Vellinge


Hair & Fashion
Järnvägsg. 2
235 31 Vellinge


Mariannes Klipp o. Sol
Ryttareg. 5
235 37 Vellinge


Salong Intim
Stortorget 13
235 31 Vellinge


Hair & Fashion
Järnvägsg. 2
235 31 Vellinge


Salong Sanne
Vellingev. 9
235 92 VELLINGE


Anita - Salongen
Norrevångsg. 61
235 36 VELLINGE

Annons:

Håruppsättning i Vellinge

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Vellinge så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Vellinge så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Vellinge som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Vellinge

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Vellinge varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Vellinge innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Vellinge

I Vellinge fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Vellinge. Nedan finns en del övrig fakta om orten Vellinge:

Vellinge (äldre stavningar: Hvellinge, Vällinge) är en tätort och centralort i Vellinge kommun i Skåne län. Norra delen av tätorten ligger i Eskilstorps socken och här finns Eskilstorps kyrka. Centrala och södra delen är kyrkbyn i Vellinge socken med Vellinge kyrka. Orten är belägen på Söderslätt...

Yta: 316,69 hektar
Invånarantal: 6304, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Vellinge om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Vellinge fanns det totalt 8 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Vellinge. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Vellinge rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Skåne.

Städer med hår och frisörer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med hårklippning och håruppsättningar.