Frisörer i Vejbystrand

Annons:
Hitta frisör i Vejbystrand - duktiga och erfarna frisörer i Vejbystrand som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 1 olika frisörer i Vejbystrand som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Vejbystrand

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Vejbystrand som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Vejbystrand för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Belleza Salong
Postv. 6
266 52 VEJBYSTRAND

Annons:

Håruppsättning i Vejbystrand

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Vejbystrand så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Vejbystrand så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Vejbystrand som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Vejbystrand

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Vejbystrand varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Vejbystrand innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Vejbystrand

I Vejbystrand fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Vejbystrand. Nedan finns en del övrig fakta om orten Vejbystrand:

Vejbystrand är en kommungränsöverskridande tätort, huvudsakligen belägen i Ängelholms kommun i Skåne län men även innefattande en del av Båstads kommun. I tätorten ingår Magnarp, som är ihopbyggt med Vejbystrand.

Yta: 274,35 hektar
Invånarantal: 2721, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Vejbystrand om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Vejbystrand fanns det totalt 1 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Vejbystrand. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Vejbystrand rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Skåne.