Frisörer i Veberöd

Annons:
Hitta frisör i Veberöd - duktiga och erfarna frisörer i Veberöd som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 13 olika frisörer i Veberöd som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Veberöd

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Veberöd som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Veberöd för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Clip
Dalbyv. 7 A
247 62 Veberöd


Salong Nr14
Läkareg. 14
247 62 Veberöd


Style By E
Sjöbov. 16
247 62 Veberöd


Elin Nilsson - Veberöd
Tväråkersv. 28
247 64 Veberöd


Maria Svenssons Klippstuga
Mejerig. 4
247 62 Veberöd


Fridhas Clip
Mäster Knuds v. 25
247 61 VEBERÖD


Britt-Salongen
Klows v. 8
247 64 Veberöd


Tina Saltin
Dörröd 1241
247 96 VEBERÖD


Hårfin i Veberöd
Maltg. 6
247 61 VEBERÖD


Saxofön
Rönnv. 13
247 60 Veberöd


Hantverksfamiljen AB
Dörröd 1061
247 96 VEBERÖD


Fritz Mayvi
Dalbyv. 41
247 62 Veberöd


Team Helheten
Mejerig. 4
247 62 Veberöd

Annons:

Håruppsättning i Veberöd

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Veberöd så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Veberöd så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Veberöd som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Veberöd

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Veberöd varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Veberöd innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Veberöd

I Veberöd fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Veberöd. Nedan finns en del övrig fakta om orten Veberöd:

Veberöd är en tätort i östra delen av Lunds kommun och kyrkby i Veberöds socken i Skåne, belägen i ett naturskönt område vid Romeleåsens fot och ungefär två mil från Lund. I Veberöd finns Veberöds kyrka, dessutom det två dagligvarubutiker, en ICA Nära-butik samt en COOP Konsum-butik. Andra affärer är en järnaffär, en pappershandel...

Yta: 267,12 hektar
Invånarantal: 4062, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Veberöd om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Veberöd fanns det totalt 13 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Veberöd. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Veberöd rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Skåne.