Frisörer i Vallåkra

Annons:
Hitta frisör i Vallåkra - duktiga och erfarna frisörer i Vallåkra som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 2 olika frisörer i Vallåkra som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Vallåkra

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Vallåkra som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Vallåkra för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Windfälls Klipperi
Lundsgård 90
252 42 Vallåkra


Svetlana - Dam & Herr Frisör
Tågarpsv. 130
253 42 VALLÅKRA

Annons:

Håruppsättning i Vallåkra

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Vallåkra så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Vallåkra så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Vallåkra som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Vallåkra

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Vallåkra varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Vallåkra innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Vallåkra

I Vallåkra fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Vallåkra. Nedan finns en del övrig fakta om orten Vallåkra:

Vallåkra är en tätort i Helsingborgs kommun i Skåne län, belägen vid Rååns dalgång sydost om Helsingborg. Norra Vallåkra räknas av SCB som en separat småort. Vallåkras omgivningar domineras av Rååns dramatiska dalgång, som längs långa sträckor skär sig ner 25-30 meter i den omgivande jordbruksmarken.

Yta: 58,93 hektar
Invånarantal: 642, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Vallåkra om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Vallåkra fanns det totalt 2 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Vallåkra. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Vallåkra rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Skåne.

Städer med hår och frisörer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med hårklippning och håruppsättningar.