Frisörer i Tyringe

Annons:
Hitta frisör i Tyringe - duktiga och erfarna frisörer i Tyringe som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 8 olika frisörer i Tyringe som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Tyringe

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Tyringe som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Tyringe för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Saxat
Hantverksg. 17
282 31 Tyringe


Salong Matteröd
Matteröd 2793
282 91 Tyringe


Cederberg, Carina
Sanatoriev. 1
282 31 Tyringe


Olsson, Linda Wiveka Catarina
Järnvägsg. 2 B
282 31 Tyringe


Damfrisering Charme
Finjav. 22
282 32 TYRINGE


Saxat
Torgg. 12
282 31 Tyringe


Snooze
Augustenborgsv. 20
282 91 Tyringe


By London Salonger
Stenbocksg. 10
282 35 Tyringe

Annons:

Håruppsättning i Tyringe

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Tyringe så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Tyringe så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Tyringe som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Tyringe

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Tyringe varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Tyringe innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Tyringe

I Tyringe fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Tyringe. Nedan finns en del övrig fakta om orten Tyringe:

Tyringe är en tätort i Hässleholms kommun i Skåne län. Den är belägen vid Riksväg 21 och Skånebanan, ca 12 km väster om Hässleholm. Orten trafikeras av Pågatåg till Helsingborg och Hässleholm/Kristianstad/Malmö och mellanliggande orter. Tyringe är, med 4 658 invånare (2010)[1], den näst största tätorten i kommunen.

Yta: 395,38 hektar
Invånarantal: 4658, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Tyringe om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Tyringe fanns det totalt 8 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Tyringe. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Tyringe rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Skåne.