Frisörer i Tygelsjö

Annons:
Hitta frisör i Tygelsjö - duktiga och erfarna frisörer i Tygelsjö som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 2 olika frisörer i Tygelsjö som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Tygelsjö

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Tygelsjö som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Tygelsjö för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Kam In Klippotek
Sjötorpsv. 2
218 21 TYGELSJÖ


Linda Katarina Sjölund
Sjötorpsv. 2
218 73 Tygelsjö

Annons:

Håruppsättning i Tygelsjö

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Tygelsjö så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Tygelsjö så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Tygelsjö som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Tygelsjö

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Tygelsjö varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Tygelsjö innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Tygelsjö

I Tygelsjö fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Tygelsjö. Nedan finns en del övrig fakta om orten Tygelsjö:

Tygelsjö är en tätort på Söderslätt i Malmö kommun och kyrkby i Tygelsjö socken i Skåne län. Delområdet Tygelsjö by i stadsdelen Limhamn-Bunkeflo omfattar tätorten och landsbygden däromkring. Tygelsjö är en förort till Malmö och ligger väster om E6/E22 i kommunens södra delar. Det finns bussförbindelser med Malmö och Vellinge.

Yta: 122,34 hektar
Invånarantal: 2710, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Tygelsjö om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Tygelsjö fanns det totalt 2 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Tygelsjö. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Tygelsjö rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Skåne.

Städer med hår och frisörer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med hårklippning och håruppsättningar.