Frisörer i Tollarp

Annons:
Hitta frisör i Tollarp - duktiga och erfarna frisörer i Tollarp som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 7 olika frisörer i Tollarp som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Tollarp

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Tollarp som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Tollarp för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Hårknuten
Kungsv. 22 A
298 31 TOLLARP


Hårstudio M
Göklyckeg. 7
298 33 TOLLARP


Salong Gloria
Polg. 1
298 32 Tollarp


Salong Klipper
Torvkupev. 23
298 34 Tollarp


Salong Kamma-Lätt
Gåshageg. 11
298 32 Tollarp


Tollarp Hembesöksfrissan
Tullsåkrav. 586 -22
298 91 TOLLARP


Ett Strå Vassare
Sönnarslövsv. 230
298 91 TOLLARP

Annons:

Håruppsättning i Tollarp

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Tollarp så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Tollarp så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Tollarp som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Tollarp

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Tollarp varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Tollarp innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Tollarp

I Tollarp fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Tollarp. Nedan finns en del övrig fakta om orten Tollarp:

Tollarp är en tätort i Kristianstads kommun i Skåne län. I södra delen av tätorten ligger kyrkbyn Västra Vram med Västra Vrams kyrka. Strax sydost om tätorten ligger kyrkbyn Östra Vram med Östra Vrams kyrka. Tollarps stationssamhälle, beläget i Västra och Östra Vrams socken utvecklades efter tillkomsten 1881 av Gärds Härads Järnväg (GJ).

Yta: 373,30 hektar
Invånarantal: 3284, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Tollarp om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Tollarp fanns det totalt 7 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Tollarp. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Tollarp rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Skåne.

Städer med hår och frisörer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med hårklippning och håruppsättningar.