Frisörer i Teckomatorp

Annons:
Hitta frisör i Teckomatorp - duktiga och erfarna frisörer i Teckomatorp som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 3 olika frisörer i Teckomatorp som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Teckomatorp

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Teckomatorp som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Teckomatorp för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Salong Raka Lockar
Centralg. 10
268 71 TECKOMATORP


Studio Anna Frögren
0418 - 66 11 75Jönsson, Katarina
Centralg. 10 A
268 71 TECKOMATORP

Annons:

Håruppsättning i Teckomatorp

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Teckomatorp så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Teckomatorp så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Teckomatorp som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Teckomatorp

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Teckomatorp varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Teckomatorp innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Teckomatorp

I Teckomatorp fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Teckomatorp. Nedan finns en del övrig fakta om orten Teckomatorp:

Teckomatorp är en tätort i Svalövs kommun i Skåne län, cirka fem kilometer sydost om Svalöv. Teckomatorp är sedan länge en järnvägsknut. Den första banan Landskrona & Helsingborgs Järnvägar (L&HJ), se Rååbanan. Dock fanns här ingen station vid den tiden.

Yta: 121,94 hektar
Invånarantal: 1651, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Teckomatorp om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Teckomatorp fanns det totalt 3 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Teckomatorp. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Teckomatorp rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Skåne.

Städer med hår och frisörer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med hårklippning och håruppsättningar.