Frisörer i Svalöv

Annons:
Hitta frisör i Svalöv - duktiga och erfarna frisörer i Svalöv som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 5 olika frisörer i Svalöv som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Svalöv

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Svalöv som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Svalöv för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Salong Annette
Idrottsg. 8
268 31 SVALÖV


stubb
Svaleg. 19
268 31 SVALÖV


Nefertiti
Herrevadsg. 24
268 31 SVALÖV


Klippholken
Ängabäcksv. 18
268 33 SVALÖV


Klipphörnan Amigo
Svaleg. 7
268 31 SVALÖV

Annons:

Håruppsättning i Svalöv

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Svalöv så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Svalöv så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Svalöv som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Svalöv

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Svalöv varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Svalöv innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Svalöv

I Svalöv fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Svalöv. Nedan finns en del övrig fakta om orten Svalöv:

Svalöv är en tätort och centralort i Svalövs kommun, belägen vid Söderåsbanan. Svalöv utvecklades som stationssamhälle efter tillkomsten av Malmö-Billesholms Järnväg (MBJ), vilken invigdes 1886. Järnvägen förstatligades år 1896 för att ingå i den statliga Västkustbanan.

Yta: 239,37 hektar
Invånarantal: 3633, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Svalöv om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Svalöv fanns det totalt 5 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Svalöv. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Svalöv rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Skåne.

Städer med hår och frisörer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med hårklippning och håruppsättningar.