Frisörer i Stehag

Annons:
Hitta frisör i Stehag - duktiga och erfarna frisörer i Stehag som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 2 olika frisörer i Stehag som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Stehag

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Stehag som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Stehag för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Christinas Hårvård
Hasslebrov. 9
241 74 Stehag


Ann-Louise Hårfix
Thulev. 3
241 75 STEHAG

Annons:

Håruppsättning i Stehag

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Stehag så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Stehag så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Stehag som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Stehag

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Stehag varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Stehag innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Stehag

I Stehag fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Stehag. Nedan finns en del övrig fakta om orten Stehag:

Stehag är en tätort i Eslövs kommun, belägen mellan Höör och Eslöv cirka 1 kilometer väster Stehags kyrkby. Pågatågsstationen medför lokala tågförbindelser till bland annat till Lund, Malmö och Kristianstad. I Stehag finns en livsmedelsaffär, två pizzerior, frisersalong, bygghandel, blomsteraffär och en låg- och mellanstadieskola.

Yta: 85,54 hektar
Invånarantal: 1122, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Stehag om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Stehag fanns det totalt 2 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Stehag. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Stehag rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Skåne.

Städer med hår och frisörer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med hårklippning och håruppsättningar.