Frisörer i Skivarp

Annons:
Hitta frisör i Skivarp - duktiga och erfarna frisörer i Skivarp som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 2 olika frisörer i Skivarp som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Skivarp

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Skivarp som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Skivarp för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Magga Salongen
Ramsbov. 14
274 50 Skivarp


Din salong
Ramsbov. 14
274 50 Skivarp

Annons:

Håruppsättning i Skivarp

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Skivarp så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Skivarp så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Skivarp som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Skivarp

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Skivarp varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Skivarp innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Skivarp

I Skivarp fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Skivarp. Nedan finns en del övrig fakta om orten Skivarp:

Skivarp är en tätort i Skurups kommun och kyrkby i Skivarps socken på Söderslätt i Skåne. Skivarps kyrka är från 1100-talet. Skivarps gästgivargård tillkom på 1680-talet. Den nuvarande byggnaden härstammar från 1770-talet.

Yta: 125,92 hektar
Invånarantal: 1257, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Skivarp om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Skivarp fanns det totalt 2 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Skivarp. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Skivarp rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Skåne.

Städer med hår och frisörer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med hårklippning och håruppsättningar.