Frisörer i Skillinge

Annons:
Hitta frisör i Skillinge - duktiga och erfarna frisörer i Skillinge som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 2 olika frisörer i Skillinge som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Skillinge

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Skillinge som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Skillinge för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Salong Wexö
Långg. 15
276 60 SKILLINGE


Skillingesalongen
Amiralsg. 12
276 60 SKILLINGE

Annons:

Håruppsättning i Skillinge

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Skillinge så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Skillinge så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Skillinge som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Skillinge

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Skillinge varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Skillinge innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Skillinge

I Skillinge fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Skillinge. Nedan finns en del övrig fakta om orten Skillinge:

Skillinge är en tätort i Simrishamns kommun i Skåne län, belägen på Österlen. Skillinge har både småbåtshamn och fiskehamn. Skillinge är känt för sitt turistliv under sommaren. I byn finns Skillinge Teater och flera gallerier. Ett känt galleri är Skillinge Mölla som har sina utställningar på påsken.

Yta: 86,72 hektar
Invånarantal: 859, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Skillinge om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Skillinge fanns det totalt 2 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Skillinge. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Skillinge rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Skåne.