Frisörer i Skanör

Annons:
Hitta frisör i Skanör - duktiga och erfarna frisörer i Skanör som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 4 olika frisörer i Skanör som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Skanör

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Skanör som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Skanör för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Frisörstugan
Österg. 54
239 30 SKANÖR


Sportklippet AB
Anders Sadelmakares Gränd 3
239 35 Skanör


Hårboden i Skanör
Hamng. 15
239 30 SKANÖR


The Village Barber
Falsterbov. 25
239 33 Skanör

Annons:

Håruppsättning i Skanör

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Skanör så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Skanör så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Skanör som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Skanör

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Skanör varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Skanör innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Skanör

I Skanör fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Skanör. Nedan finns en del övrig fakta om orten Skanör:

Skanör är en ort som ligger på Falsterbonäset i Vellinge kommun i Skåne län. Tätorten Skanör med Falsterbo består av Skanör och tvillingorten Falsterbo. Orterna växte ihop på 1960-talet. Både Skanör och Falsterbo blev städer på grund av medeltidens blomstrande sillfiske.

Yta:
Invånarantal: 7265, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Skanör om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Skanör fanns det totalt 4 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Skanör. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Skanör rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Skåne.