Frisörer i Sjöbo

Annons:
Hitta frisör i Sjöbo - duktiga och erfarna frisörer i Sjöbo som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 15 olika frisörer i Sjöbo som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Sjöbo

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Sjöbo som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Sjöbo för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Salong Thages
Norreg. 10
275 30 Sjöbo


Studio Scapa / Anna Hartman
Malenas Gränd 4
275 33 SJÖBO


Krattan
Järnvägsg. 1 A
275 30 Sjöbo


Salong Så Fin Sjöbo
Västerg. 4
275 30 Sjöbo


Salong Kenth
Norreg. 22
275 30 Sjöbo


Salong Anne-Lee
Norreg. 10
275 30 Sjöbo


MICKES DAM HERR
Västerg. 3
275 30 Sjöbo


Energetica Hårenergi
G. Torg 4
275 30 Sjöbo


Klippotek Angelina
Västerg. 33
275 33 SJÖBO


Salong Clipz
Åsumsg. 8
275 35 SJÖBO


Salong Benan
V. Lindv. 210
275 39 SJÖBO


Salong Hårkaparn
G. Torg 2 A
275 30 Sjöbo


Anh Tien Vu
Västerg. 5
275 30 Sjöbo


Gunne Salongen, Gunborg Jönsson
Nybyggareg. 9
275 95 SJÖBO


Klippstugan i Sjöbo
Västerg. 65 B
275 33 SJÖBO

Annons:

Håruppsättning i Sjöbo

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Sjöbo så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Sjöbo så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Sjöbo som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Sjöbo

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Sjöbo varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Sjöbo innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Sjöbo

I Sjöbo fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Sjöbo. Nedan finns en del övrig fakta om orten Sjöbo:

Sjöbo är en tätort och centralort i Sjöbo kommun i sydöstra Skåne, cirka 35 kilometer öster om Lund, 25 kilometer norr om Ystad och 45 kilometer väster om Simrishamn. I norra delen av tätorten ligger Södra Åsums kyrka, och Södra Åsums gamla kyrka i kyrkbyn Åsum i Södra Åsums socken.

Yta: 526,71 hektar
Invånarantal: 6724, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Sjöbo om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Sjöbo fanns det totalt 15 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Sjöbo. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Sjöbo rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Skåne.

Städer med hår och frisörer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med hårklippning och håruppsättningar.