Frisörer i Sibbhult

Annons:
Hitta frisör i Sibbhult - duktiga och erfarna frisörer i Sibbhult som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 5 olika frisörer i Sibbhult som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Sibbhult

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Sibbhult som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Sibbhult för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Salong Klippers
Brobyv. 11
289 71 Sibbhult


Lockey Salongen
Aspg. 3
289 71 Sibbhult


Salong Hon & Han
Ringg. 15
289 72 SIBBHULT


Salong Modern
Mölleg. 20
289 72 SIBBHULT


Modeklippet Jenny Axelsson
Tjäderg. 4
289 72 SIBBHULT

Annons:

Håruppsättning i Sibbhult

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Sibbhult så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Sibbhult så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Sibbhult som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Sibbhult

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Sibbhult varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Sibbhult innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Sibbhult

I Sibbhult fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Sibbhult. Nedan finns en del övrig fakta om orten Sibbhult:

Sibbhult är en tätort i Östra Göinge kommun i Skåne län, belägen cirka 20 kilometer sydost om Osby, cirka 30 kilometer norr om Kristianstad och cirka 30 kilometer öster om Hässleholm. Utåt sett har Sibbhult gjort sig känt tack vare stenindustrin och de två industrierna Scania, som tillverkar växellådor för lastbilar och bussar, samt HAKI.

Yta: 147,25 hektar
Invånarantal: 1364, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Sibbhult om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Sibbhult fanns det totalt 5 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Sibbhult. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Sibbhult rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Skåne.