Frisörer i Råå

Annons:
Hitta frisör i Råå - duktiga och erfarna frisörer i Råå som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 12 olika frisörer i Råå som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Råå

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Råå som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Råå för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Millans/Frisör JBT
Rååv. 38
252 70 Råå


Frisyrateljén på Råå
Rååv. 48
252 70 Råå


Självfallet på Råå
Rååv. 30
252 70 Råå


Sigges Herrfrisering - Barbara Zakrzewski
Rååv. 48
252 70 Råå


Annelis Hårspa
Långg. 34
252 70 Råå


På Håret & Dej
Rååv. 25
252 70 Råå


Sepid Dam Salong
Långg. 34
252 70 Råå


Fagerhov, Madeleine
Rååv. 93
252 70 Råå


Vår vråå
Rååv. 55 A
252 70 Råå


Johanna Maria Linnea Andersson
Rååv. 55 A
252 70 Råå


Micaela Viljamaa Firma
Rååv. 30
252 70 Råå


Salong Uniqe
Råå
252 70 Råå

Annons:

Håruppsättning i Råå

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Råå så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Råå så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Råå som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Råå

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Råå varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Råå innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Råå

I Råå fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Råå. Nedan finns en del övrig fakta om orten Råå:

Råå är ett fiskeläge i södra Helsingborg. Vid Råå mynnar Råån. Ortens namn skrevs 1521 (aff) Raa och har fått sitt namn efter Råån. Åns namn kommer av forndanska ra 'stång, gränsmärke'. Råån är gräns mellan två härad på en lång sträcka. På Råå finns flera gamla företag. Bland de äldsta som kan nämnas är Holms varv, E&B Petterssons Plåtslageri...

Yta:
Invånarantal: 3047, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Råå om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Råå fanns det totalt 12 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Råå. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Råå rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Skåne.

Städer med hår och frisörer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med hårklippning och håruppsättningar.