Frisörer i Perstorp

Annons:
Hitta frisör i Perstorp - duktiga och erfarna frisörer i Perstorp som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 7 olika frisörer i Perstorp som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Perstorp

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Perstorp som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Perstorp för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Studio Hårfager
Trädgårdsg. 6
284 32 Perstorp


Dahlman, Camilla
Perstorp 601
284 35 PERSTORP


Waldts Hårstudio
Köpmang. 21
284 31 PERSTORP


Salong ME
Hantverkareg. 5
284 31 PERSTORP


Rositas Hair Studio
Torget 1 D
284 31 PERSTORP


Anita & Lasse Två Klippare AB
Hantverkareg. 4 A
284 31 PERSTORP


Studio 10
Alv. 4
284 32 Perstorp

Annons:

Håruppsättning i Perstorp

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Perstorp så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Perstorp så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Perstorp som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Perstorp

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Perstorp varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Perstorp innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Perstorp

I Perstorp fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Perstorp. Nedan finns en del övrig fakta om orten Perstorp:

Perstorp är en tätort som är centralort i Perstorps kommun i Skåne län. I Perstorp finns Perstorps kyrka och Perstorp AB:s industrier. I Perstorp finns Perstorp Bälinge IK (PBIK) som bildades vid en sammanslagning år 2012 av Perstorps sportklubb och Bälinge Boll och Idrottsklubb.

Yta: 543,05 hektar
Invånarantal: 5665, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Perstorp om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Perstorp fanns det totalt 7 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Perstorp. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Perstorp rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Skåne.