Frisörer i Påarp

Annons:
Hitta frisör i Påarp - duktiga och erfarna frisörer i Påarp som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 7 olika frisörer i Påarp som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Påarp

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Påarp som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Påarp för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Frisyrfixarn Pia Skoog
Mörarpsv. 20
253 53 PÅARP


Spa & Cosmetiqua
Lokförareg. 20 -A
253 53 PÅARP


Ulrikas Spa & Cosmetiqua
Lokförareg. 20 A
253 53 PÅARP


Lilla Salongen
Lokv. 3 D
253 52 Påarp


Salong Woman
Glebers v. 29
253 53 PÅARP


Salong Variette
Slång. 2
253 51 PÅARP


Salong LeMac
Flybjärsv. 42
253 52 Påarp

Annons:

Håruppsättning i Påarp

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Påarp så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Påarp så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Påarp som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Påarp

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Påarp varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Påarp innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Påarp

I Påarp fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Påarp. Nedan finns en del övrig fakta om orten Påarp:

Påarp är en tätort i Helsingborgs kommun i Välluvs socken i Skåne län, tio kilometer öster om centrala Helsingborg. Påarp expanderade kraftigt under 1960-70-talen, och är främst en bostadsort med stor arbetspendling till Helsingborg. Ortnamnet (1524 Poerup) innehåller ett mansbinamn Pa 'påfågel' och torp 'nybygge'.

Yta: 159,70 hektar
Invånarantal: 2789, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Påarp om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Påarp fanns det totalt 7 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Påarp. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Påarp rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Skåne.

Städer med hår och frisörer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med hårklippning och håruppsättningar.