Frisörer i Oxie

Annons:
Hitta frisör i Oxie - duktiga och erfarna frisörer i Oxie som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 11 olika frisörer i Oxie som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Oxie

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Oxie som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Oxie för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Mojo Hair & Spa
Stengodsv. 121
238 30 OXIE


Marie-Louise Herrsalong
Blekekullsv. 3
238 35 Oxie


Salong Modest
Oshögav. 86
238 32 OXIE


Salong Caroline
Oxietorpsv. 1
238 35 Oxie


Kristinebergsklippet
Fänkålsv. 17
238 38 OXIE


Maries i Oxie
Hammarbacksv. 4
238 36 OXIE


City Saxen, Owe
Emil Göranssons v. 49
238 42 Oxie


Formby, Astrid Gudrun
Galaxg. 44
238 37 Oxie


Klippstället Oxie Centrum
Lertegelv. 142
238 30 OXIE


Jelm
Ida Nilssons g. 36
238 41 OXIE


Herr- och Damsalong Marianne Hansson
Lertegelv. 142
238 30 OXIE

Annons:

Håruppsättning i Oxie

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Oxie så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Oxie så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Oxie som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Oxie

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Oxie varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Oxie innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Oxie

I Oxie fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Oxie. Nedan finns en del övrig fakta om orten Oxie:

Oxie är en tätort och en stadsdel i stadsområdet Söder i Malmö som ungefär motsvarar Oxie socken. Oxie utgör en förort till Malmö. Oxie ligger knappt 10 km sydost om centrala Malmö. Tätorten ligger vid E65:an och genomkorsas av järnvägen mellan Malmö och Ystad. Tätorten har till största delen villabebyggelse. Orten har en egen järnvägsstation.

Yta: 429,22 hektar
Invånarantal: 11493, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Oxie om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Oxie fanns det totalt 11 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Oxie. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Oxie rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Skåne.