Frisörer i Örkelljunga

Annons:
Hitta frisör i Örkelljunga - duktiga och erfarna frisörer i Örkelljunga som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 9 olika frisörer i Örkelljunga som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Örkelljunga

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Örkelljunga som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Örkelljunga för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Hos Maria
Forellstigen 5
286 35 örkelljunga


Janas Lockar AB
Hallandsv. 13
286 31 örkelljunga


Salong Lindliden
Storg. 2
286 37 örkelljunga


Salong H
Valhallav. 29
286 31 örkelljunga


Monikas Klipphörna
Skogen 1023
286 92 ÖRKELLJUNGA


Pauls Klipphörna AB
Vävareg. 5
286 31 örkelljunga


Papiljotten
Skogav. 4
286 31 örkelljunga


Paulsson, Ylva
Hjälmsjöv. 45
286 35 örkelljunga


Carma-Salongen
Valhallav. 21
286 31 örkelljunga

Annons:

Håruppsättning i Örkelljunga

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Örkelljunga så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Örkelljunga så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Örkelljunga som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Örkelljunga

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Örkelljunga varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Örkelljunga innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Örkelljunga

I Örkelljunga fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Örkelljunga. Nedan finns en del övrig fakta om orten Örkelljunga:

Örkelljunga är en tätort som är centralort i Örkelljunga kommun i Skåne län, belägen vid motorvägen E4. Örkelljunga är kyrkbyn i Örkelljunga socken och här ligger Örkelljunga kyrka. En del av tätorten ligger dock i Rya socken. Namnet är en modernisering av Øthknælyung från 1307. Efterleden innehåller ljung, 'ljunghed'.

Yta: 564,37 hektar
Invånarantal: 4818, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Örkelljunga om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Örkelljunga fanns det totalt 9 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Örkelljunga. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Örkelljunga rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Skåne.