Frisörer i Önnestad

Annons:
Hitta frisör i Önnestad - duktiga och erfarna frisörer i Önnestad som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 1 olika frisörer i Önnestad som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Önnestad

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Önnestad som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Önnestad för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Hårfixarn
Djurhagsv. 151
291 93 önnestad

Annons:

Håruppsättning i Önnestad

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Önnestad så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Önnestad så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Önnestad som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Önnestad

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Önnestad varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Önnestad innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Önnestad

I Önnestad fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Önnestad. Nedan finns en del övrig fakta om orten Önnestad:

Önnestad är en tätort i Kristianstads kommun och kyrkby i Önnestads socken i Skåne, belägen cirka 13 kilometer nordväst om Kristianstad. Grannskapet präglas av jordbruksnäringen, men i samhället finns också verkstadsindustri som Smekab AB, DB Schenker, Swerock (bergtäkt och betongstation) och Skanska (bergtäkt och asfaltverk).

Yta: 176,89 hektar
Invånarantal: 1378, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Önnestad om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Önnestad fanns det totalt 1 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Önnestad. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Önnestad rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Skåne.