Frisörer i Ödåkra

Annons:
Hitta frisör i Ödåkra - duktiga och erfarna frisörer i Ödåkra som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 5 olika frisörer i Ödåkra som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Ödåkra

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Ödåkra som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Ödåkra för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Ödåkra Hårstuga
Hagag. 2
254 75 ödåkra


Björkasalongen
Jupiterg. 22
254 72 ÖDÅKRA


Ödåkra Hairstyle
Centralg. 10
254 75 ödåkra


Toftasalongen
Toftag. 14
254 74 ÖDÅKRA


Salong Teresax
Smidesg. 3
254 75 ödåkra

Annons:

Håruppsättning i Ödåkra

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Ödåkra så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Ödåkra så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Ödåkra som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Ödåkra

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Ödåkra varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Ödåkra innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Ödåkra

I Ödåkra fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Ödåkra. Nedan finns en del övrig fakta om orten Ödåkra:

Ödåkra är en tätort i Helsingborgs kommun i Skåne län. Samhället ligger cirka åtta kilometer norr om Helsingborgs centrum, och cirka fem kilometer från Öresund. Omedelbart söder om orten ligger shoppingcentret Väla centrum.

Yta: 304,60 hektar
Invånarantal: 4920, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Ödåkra om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Ödåkra fanns det totalt 5 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Ödåkra. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Ödåkra rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Skåne.

Städer med hår och frisörer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med hårklippning och håruppsättningar.