Frisörer i Nyhamnsläge

Annons:
Hitta frisör i Nyhamnsläge - duktiga och erfarna frisörer i Nyhamnsläge som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 3 olika frisörer i Nyhamnsläge som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Nyhamnsläge

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Nyhamnsläge som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Nyhamnsläge för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Get Cut
Eleshultsv. 33
263 75 Nyhamnsläge


Jennys Hårvård
Krapperupsv. 115
263 76 NYHAMNSLÄGE


Dalhqvist, Jenny
Krapperupsv. 115
263 76 NYHAMNSLÄGE

Annons:

Håruppsättning i Nyhamnsläge

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Nyhamnsläge så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Nyhamnsläge så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Nyhamnsläge som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Nyhamnsläge

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Nyhamnsläge varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Nyhamnsläge innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Nyhamnsläge

I Nyhamnsläge fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Nyhamnsläge. Nedan finns en del övrig fakta om orten Nyhamnsläge:

Nyhamnsläge ligger vid kusten norr om Höganäs och är numera en del av tätorten Höganäs. Orten består mestadels av villabebyggelse men det finns också några mindre flerfamiljshus i centrum. En mindre småbåtshamn finns i byn och söder om denna finns en lång sandstrand med en väl tilltagen badbrygga.

Yta:
Invånarantal: 1500, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Nyhamnsläge om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Nyhamnsläge fanns det totalt 3 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Nyhamnsläge. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Nyhamnsläge rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Skåne.

Städer med hår och frisörer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med hårklippning och håruppsättningar.