Frisörer i Näsum

Annons:
Hitta frisör i Näsum - duktiga och erfarna frisörer i Näsum som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 2 olika frisörer i Näsum som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Näsum

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Näsum som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Näsum för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Image By Kasia
Widéns v. 8
295 74 NÄSUM


Salong Lock-In
Kyrkv. 1 B
295 74 NÄSUM

Annons:

Håruppsättning i Näsum

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Näsum så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Näsum så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Näsum som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Näsum

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Näsum varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Näsum innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Näsum

I Näsum fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Näsum. Nedan finns en del övrig fakta om orten Näsum:

Näsum är en tätort i Bromölla kommun och kyrkby i Näsums socken i Skåne. Samhället är en av flera tätorter runt Ivösjön. I samhället ligger bland annat Näsums kyrka. Utanför Näsum finns Humletorkan, en kulturbyggnad som byggdes för att torka humle till öltillverkning.

Yta: 119,58 hektar
Invånarantal: 1117, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Näsum om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Näsum fanns det totalt 2 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Näsum. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Näsum rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Skåne.