Frisörer i Munka-Ljungby

Annons:
Hitta frisör i Munka-Ljungby - duktiga och erfarna frisörer i Munka-Ljungby som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 11 olika frisörer i Munka-Ljungby som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Munka-Ljungby

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Munka-Ljungby som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Munka-Ljungby för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Alboklippet
Albog. 1
266 33 Munka


Anitas Damsalong Anita Olsson
Åkerg. 21
266 31 Munka


Permasalongen HB
Ö. Storg. 1
266 33 Munka


Eva Lenas Klippsalong
Kyrkog. 4
266 33 Munka


Brixnergården AB
Örkelljungav. 477
266 93 Munka


Atelje Paljetten
Toarps Byav. 70
266 92 MUNKA-LJUNGBY


Salong Va Klipp & Kryll
Kyrkog. 22
266 33 Munka


Hairport
Lindag. 11
266 31 Munka


Hår & Häpna
Sveag. 6
266 32 MUNKA-LJUNGBY


Marias Salong Magic i Ängelholm
Ljunitsg. 45
266 33 Munka


Salong Blå Huset AB
Ö. Storg. 8
266 32 MUNKA-LJUNGBY

Annons:

Håruppsättning i Munka-Ljungby

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Munka-Ljungby så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Munka-Ljungby så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Munka-Ljungby som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Munka-Ljungby

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Munka-Ljungby varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Munka-Ljungby innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Munka-Ljungby

I Munka-Ljungby fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Munka-Ljungby. Nedan finns en del övrig fakta om orten Munka-Ljungby:

Munka Ljungby är en tätort i Ängelholms kommun och kyrkby i Munka Ljungby socken i Skåne. I orten ligger bland annat Munka-Ljungby kyrka och Munka folkhögskola. Munka-Ljungby har många industrier, de flesta i den södra delen av orten.

Yta: 223,32 hektar
Invånarantal: 2840, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Munka-Ljungby om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Munka-Ljungby fanns det totalt 11 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Munka-Ljungby. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Munka-Ljungby rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Skåne.

Städer med hår och frisörer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med hårklippning och håruppsättningar.