Frisörer i Ludvigsborg

Annons:
Hitta frisör i Ludvigsborg - duktiga och erfarna frisörer i Ludvigsborg som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 2 olika frisörer i Ludvigsborg som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Ludvigsborg

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Ludvigsborg som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Ludvigsborg för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Salong La-Monique
Fulltoftavägen 31
242 71 Ludvigsborg


Sjöklippet
Strandvägen 27
242 71 Ludvigsborg

Annons:

Håruppsättning i Ludvigsborg

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Ludvigsborg så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Ludvigsborg så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Ludvigsborg som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Ludvigsborg

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Ludvigsborg varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Ludvigsborg innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Ludvigsborg

I Ludvigsborg fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Ludvigsborg. Nedan finns en del övrig fakta om orten Ludvigsborg:

Ludvigsborg är en kommungränsöverskridande tätort, huvudsakligen belägen i Hörby kommun i Skåne län men även innefattande en del av Höörs kommun, belägen mellan Hörby och Höör öster om Ringsjön. I Ludvigsborg finns en Ica Nära-butik. Det finns även en friskola (F-9), ett fritids och ett dagis. Det finns bussförbindelse med Hörby och Höör.

Yta: 149,02 hektar
Invånarantal: 1041, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Ludvigsborg om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Ludvigsborg fanns det totalt 2 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Ludvigsborg. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Ludvigsborg rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Skåne.

Städer med hår och frisörer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med hårklippning och håruppsättningar.