Frisörer i Lövestad

Annons:
Hitta frisör i Lövestad - duktiga och erfarna frisörer i Lövestad som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 3 olika frisörer i Lövestad som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Lövestad

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Lövestad som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Lövestad för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Salong Charlotte
Söderg. 20
275 75 Lövestad


Salong Sylvia
N. Björkerödsv. 20
275 72 LÖVESTAD


Nilsson, Jenny Ulrika
Söderg. 2
275 75 Lövestad

Annons:

Håruppsättning i Lövestad

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Lövestad så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Lövestad så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Lövestad som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Lövestad

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Lövestad varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Lövestad innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Lövestad

I Lövestad fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Lövestad. Nedan finns en del övrig fakta om orten Lövestad:

Lövestad är en tätort i Sjöbo kommun i Skåne län. Lövestad växte fram som stationssamhälle under mitten av 1800-talet, vid Ystad-Eslövs Järnväg (numera nerlagd, persontrafiken upphörde 1981). Banan hade även en hållplats i Lövestadby, kyrkby i Lövestads socken belägen strax söder om Lövestad.

Yta: 74,64 hektar
Invånarantal: 643, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Lövestad om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Lövestad fanns det totalt 3 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Lövestad. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Lövestad rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Skåne.