Frisörer i Lönsboda

Annons:
Hitta frisör i Lönsboda - duktiga och erfarna frisörer i Lönsboda som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 7 olika frisörer i Lönsboda som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Lönsboda

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Lönsboda som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Lönsboda för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Salong Marie
Ö. Storg. 1
280 70 LÖNSBODA


Jolanta salongen
Loshultsv. 5
280 70 LÖNSBODA


Salong Mona Arvidsson
Kapellg. 2
280 70 LÖNSBODA


Ekelöf, Marie
Tranebodav. 27
280 70 LÖNSBODA


Hair 2010
Ö. Järnvägsg. 2
280 70 LÖNSBODA


Salong Mona Arvidsson
Florag. 15
280 70 LÖNSBODA


Hantverksgården I Lönsboda
Bredg. 1
280 70 LÖNSBODA

Annons:

Håruppsättning i Lönsboda

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Lönsboda så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Lönsboda så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Lönsboda som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Lönsboda

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Lönsboda varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Lönsboda innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Lönsboda

I Lönsboda fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Lönsboda. Nedan finns en del övrig fakta om orten Lönsboda:

Lönsboda är en tätort i Osby kommun i Skåne län, belägen cirka 20 kilometer öster om centralorten Osby, och en viktig serviceort i den östra kommundelen. Ortnamnet finns dokumenterat från 1584 som Lønnsboe. Förleden är trädslaget lönn och efterleden bod i plural form.

Yta: 228,31 hektar
Invånarantal: 1903, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Lönsboda om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Lönsboda fanns det totalt 7 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Lönsboda. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Lönsboda rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Skåne.