Frisörer i Löderup

Annons:
Hitta frisör i Löderup - duktiga och erfarna frisörer i Löderup som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 3 olika frisörer i Löderup som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Löderup

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Löderup som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Löderup för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Aq Fönster KB
Ingridv. 28
271 77 LÖDERUP


Annelis Klippstuga
Fabriksg. 4 E
271 76 Löderup


Annelis Klippstuga
Storg. 22
271 76 Löderup

Annons:

Håruppsättning i Löderup

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Löderup så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Löderup så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Löderup som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Löderup

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Löderup varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Löderup innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Löderup

I Löderup fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Löderup. Nedan finns en del övrig fakta om orten Löderup:

Löderup är en tätort i Ystads kommun och kyrkby i Löderups socken i Skånes sydöstra hörn. Några kilometer söderut vid kusten ligger Löderups strandbad. Örum är en by cirka fyra kilometer norr om Löderup. Där finns det byggnadsminnesmärkta Örumshuset. I Löderup ligger Löderups kyrka.

Yta: 63 hektar
Invånarantal: 550, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Löderup om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Löderup fanns det totalt 3 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Löderup. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Löderup rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Skåne.