Frisörer i Löberöd

Annons:
Hitta frisör i Löberöd - duktiga och erfarna frisörer i Löberöd som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 5 olika frisörer i Löberöd som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Löberöd

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Löberöd som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Löberöd för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Maritta-Salongen
Brahev. 7
241 61 LÖBERÖD


Salong Hårstugan
Repslagareg. 10
241 62 Löberöd


Salong Sara
Vinterg. 3
241 62 Löberöd


Brahesalongen I Löberöd AB
Brahev. 7
241 61 LÖBERÖD


Hannah Andersson
Blåsbälgsg. 3
241 62 Löberöd

Annons:

Håruppsättning i Löberöd

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Löberöd så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Löberöd så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Löberöd som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Löberöd

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Löberöd varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Löberöd innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Löberöd

I Löberöd fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Löberöd. Nedan finns en del övrig fakta om orten Löberöd:

Löberöd är en kommungränsöverskridande tätort, huvudsakligen belägen i Eslövs kommun i Skåne län men även innefattande en mindre del av Höörs kommun. Cirka två kilometer väster om centrala Löberöd ligger Löberöds slott.

Yta: 77,21 hektar
Invånarantal: 1127, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Löberöd om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Löberöd fanns det totalt 5 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Löberöd. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Löberöd rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Skåne.