Frisörer i Ljungbyhed

Annons:
Hitta frisör i Ljungbyhed - duktiga och erfarna frisörer i Ljungbyhed som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 4 olika frisörer i Ljungbyhed som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Ljungbyhed

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Ljungbyhed som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Ljungbyhed för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Terese Hårstuga
Sabelg. 27
264 51 Ljungbyhed


Salong Hairport
Storg. 7 A
264 52 LJUNGBYHED


Pomada Future AB
Skankhult 4804
264 54 LJUNGBYHED


Willez Produktions AB
Rynke 589
264 53 Ljungbyhed

Annons:

Håruppsättning i Ljungbyhed

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Ljungbyhed så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Ljungbyhed så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Ljungbyhed som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Ljungbyhed

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Ljungbyhed varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Ljungbyhed innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Ljungbyhed

I Ljungbyhed fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Ljungbyhed. Nedan finns en del övrig fakta om orten Ljungbyhed:

Ljungbyhed är en tätort i Klippans kommun i Skåne län. Ljungbyhed har länge präglats av sin karaktär som militär övningsplats. På senare år har dock den militära närvaron minskats. Det finns verksamhet på Ljungbyheds flygplats. Bland annat driver Trafikflyghögskolan, TFHS, trafikflygarutbildning för civil luftfart i Lunds universitets regi.

Yta: 296,89 hektar
Invånarantal: 2046, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Ljungbyhed om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Ljungbyhed fanns det totalt 4 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Ljungbyhed. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Ljungbyhed rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Skåne.