Frisörer i Linderöd

Annons:
Hitta frisör i Linderöd - duktiga och erfarna frisörer i Linderöd som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 1 olika frisörer i Linderöd som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Linderöd

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Linderöd som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Linderöd för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Herstedt, Lars-Göran
Karl Nils v. 3
298 94 LINDERÖD

Annons:

Håruppsättning i Linderöd

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Linderöd så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Linderöd så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Linderöd som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Linderöd

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Linderöd varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Linderöd innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Linderöd

I Linderöd fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Linderöd. Nedan finns en del övrig fakta om orten Linderöd:

Linderöd är en tätort i Kristianstads kommun och kyrkby i Linderöds socken i Skåne. Linderöd har gett namn åt Linderödsåsen. E22 går igenom Linderöd. Linderöd ligger utmed den numera nedlagda och upprivna bandelen Kristianstad-Eslöv, tidigare Hörby-Tollarps Järnväg. Järnvägen lades ner 1957 och rälsen revs upp 1980.

Yta: 75,84 hektar
Invånarantal: 404, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Linderöd om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Linderöd fanns det totalt 1 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Linderöd. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Linderöd rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Skåne.

Städer med hår och frisörer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med hårklippning och håruppsättningar.