Frisörer i Lerberget

Annons:
Hitta frisör i Lerberget - duktiga och erfarna frisörer i Lerberget som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 3 olika frisörer i Lerberget som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Lerberget

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Lerberget som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Lerberget för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Modefrisören Get Cut, Juana Ivancevic
Skördev. 115
263 54 Lerberget


Byklippet
Per Jakobs v. 29
263 52 Lerberget


Forslunds Hairstudio
Tröskv. 81
263 53 LERBERGET

Annons:

Håruppsättning i Lerberget

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Lerberget så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Lerberget så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Lerberget som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Lerberget

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Lerberget varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Lerberget innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Lerberget

I Lerberget fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Lerberget. Nedan finns en del övrig fakta om orten Lerberget:

Lerberget är ett tidigare fiskeläge i Väsby socken och nu ett område i södra delen av tätorten Höganäs i Höganäs kommun med cirka 2 700 invånare. Lerberget är beläget där Öresund möter Kattegatt. Orten var ursprungligen ett fiskeläge och namnet antas komma från en lerkulle nära hamnen.

Yta:
Invånarantal: 2700, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Lerberget om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Lerberget fanns det totalt 3 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Lerberget. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Lerberget rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Skåne.