Frisörer i Kvidinge

Annons:
Hitta frisör i Kvidinge - duktiga och erfarna frisörer i Kvidinge som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 3 olika frisörer i Kvidinge som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Kvidinge

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Kvidinge som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Kvidinge för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Salong Joy
Torgg. 2
265 71 Kvidinge


Salong Självfallet, Madeleine Löhr
Ö. Storg. 10
265 72 KVIDINGE


Petras Zalong
V. Storg. 8
265 71 Kvidinge

Annons:

Håruppsättning i Kvidinge

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Kvidinge så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Kvidinge så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Kvidinge som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Kvidinge

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Kvidinge varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Kvidinge innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Kvidinge

I Kvidinge fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Kvidinge. Nedan finns en del övrig fakta om orten Kvidinge:

Kvidinge är en tätort i Åstorps kommun i Skåne län. I Kvidinge återfinns Kvidinge kyrka som uppfördes 1884 - 1886. Förpackningsindustrin JD Stenqvist har sitt huvudkontor här.

Yta: 153,06 hektar
Invånarantal: 1854, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Kvidinge om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Kvidinge fanns det totalt 3 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Kvidinge. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Kvidinge rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Skåne.

Städer med hår och frisörer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med hårklippning och håruppsättningar.