Frisörer i Klågerup

Annons:
Hitta frisör i Klågerup - duktiga och erfarna frisörer i Klågerup som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 2 olika frisörer i Klågerup som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Klågerup

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Klågerup som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Klågerup för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

G-M Salongen
Granv. 2
233 76 KLÅGERUP


Black & Gold Beautyhouse
Pilv. 1
233 76 KLÅGERUP

Annons:

Håruppsättning i Klågerup

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Klågerup så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Klågerup så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Klågerup som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Klågerup

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Klågerup varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Klågerup innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Klågerup

I Klågerup fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Klågerup. Nedan finns en del övrig fakta om orten Klågerup:

Klågerup är en tätort i Hyby socken norra delen av Svedala kommun i Skåne län. Klågerup ligger vid länsväg 108 mellan Staffanstorp och Svedala. Öster om länsvägen ligger Klågerups slott. Ortens bebyggelse består av villor och radhus. I Klågerup finns livsmedelsbutik, bibliotek, pizzeria, idrottshallar och idrottsplatser samt en kiosk med thaikök.

Yta: 106,93 hektar
Invånarantal: 1904, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Klågerup om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Klågerup fanns det totalt 2 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Klågerup. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Klågerup rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Skåne.

Städer med hår och frisörer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med hårklippning och håruppsättningar.