Frisörer i Kivik

Annons:
Hitta frisör i Kivik - duktiga och erfarna frisörer i Kivik som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 4 olika frisörer i Kivik som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Kivik

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Kivik som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Kivik för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Salong Huvudbry
Horsåkrav. 13
277 31 Kivik


Salong G.
Granv. 13
277 31 Kivik


Friskvårdens Huvudbry
Horsåkrav. 13
277 31 Kivik


Frisörmästare Anita Hultin
Västanv. 16
277 30 KIVIK

Annons:

Håruppsättning i Kivik

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Kivik så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Kivik så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Kivik som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Kivik

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Kivik varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Kivik innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Kivik

I Kivik fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Kivik. Nedan finns en del övrig fakta om orten Kivik:

Kivik är en tätort i Simrishamns kommun i Skåne län och centralort för äppelodlingen i området. Huvudnäringar i dag är fiske och turism. Kiviks musteri i Karakås tillverkar cider, glögg, vin m.m. Förenade frukt tar hand om den frukt som odlas.I Kivik bedrivs marknader såsom Kiviks marknad och Äppelmarknaden i Kivik.

Yta: 125,26 hektar
Invånarantal: 960, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Kivik om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Kivik fanns det totalt 4 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Kivik. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Kivik rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Skåne.

Städer med hår och frisörer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med hårklippning och håruppsättningar.