Frisörer i Killeberg

Annons:
Hitta frisör i Killeberg - duktiga och erfarna frisörer i Killeberg som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 2 olika frisörer i Killeberg som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Killeberg

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Killeberg som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Killeberg för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Salong Anette
Köpmang. 2
280 72 Killeberg


Pias Damfrisering
Persav. 1
280 72 Killeberg

Annons:

Håruppsättning i Killeberg

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Killeberg så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Killeberg så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Killeberg som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Killeberg

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Killeberg varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Killeberg innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Killeberg

I Killeberg fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Killeberg. Nedan finns en del övrig fakta om orten Killeberg:

Killeberg är en tätort i Osby kommun i Skåne län, belägen nära Älmhult på andra sidan gränsen till Småland. Strax utanför Killeberg passerar riksväg 23 mellan Malmö och Växjö. I nutiden finns i Killeberg fortfarande kvar en kombinerad livsmedelsbutik/servering, ett sadelmakeri, en bilverkstad och tre frisersalonger.

Yta: 105,12 hektar
Invånarantal: 585, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Killeberg om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Killeberg fanns det totalt 2 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Killeberg. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Killeberg rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Skåne.

Städer med hår och frisörer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med hårklippning och håruppsättningar.