Frisörer i Kävlinge

Annons:
Hitta frisör i Kävlinge - duktiga och erfarna frisörer i Kävlinge som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 10 olika frisörer i Kävlinge som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Kävlinge

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Kävlinge som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Kävlinge för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Margots Hårstudio
Högsv. 3
244 41 Kävlinge


Capat
Kvarng. 22
244 30 Kävlinge


Salong Frizé
Mårtensg. 22
244 30 Kävlinge


Hair by Teddy
Mårtensg. 12
244 30 Kävlinge


Salong Strå
Rådmansg. 2 A
244 30 Kävlinge


Salong Birgitta
Österg. 7
244 32 Kävlinge


Salong Peter Klippare
Nyg. 2
244 30 Kävlinge


Natalie Johansson
Nygatan
244 30 Kävlinge


Fantasia l Kävlinge
Mårtensg. 14
244 30 Kävlinge


Ewa-Salongen
Söderg. 20
244 31 KÄVLINGE

Annons:

Håruppsättning i Kävlinge

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Kävlinge så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Kävlinge så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Kävlinge som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Kävlinge

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Kävlinge varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Kävlinge innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Kävlinge

I Kävlinge fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Kävlinge. Nedan finns en del övrig fakta om orten Kävlinge:

Kävlinge är en tätort och centralort i Kävlinge kommun i Skåne län. Kävlinge tros ha vuxit upp som ett vadställe vid Kävlingeån, senare byggdes en bro på platsen mot Furulund. Flera kulturföreningar finns. Varav de nyare är Konstforum och Musikföreningen i Kävlinge. Folkets Park Kävlinge har varje sommar kulturarrangemang för tusentals gäster.

Yta: 468,47 hektar
Invånarantal: 9046, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Kävlinge om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Kävlinge fanns det totalt 10 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Kävlinge. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Kävlinge rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Skåne.