Frisörer i Kågeröd

Annons:
Hitta frisör i Kågeröd - duktiga och erfarna frisörer i Kågeröd som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 4 olika frisörer i Kågeröd som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Kågeröd

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Kågeröd som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Kågeröd för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Lilla Salongen, Martina
Stenhuggareg. 5 A
268 77 Kågeröd


Minisalongen
Lillevångsg. 14
268 77 Kågeröd


Mia Nilssons Damfrisering
Möllarpsv. 17
268 77 Kågeröd


Saras Hus AB
Domherreg. 8
268 77 Kågeröd

Annons:

Håruppsättning i Kågeröd

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Kågeröd så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Kågeröd så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Kågeröd som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Kågeröd

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Kågeröd varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Kågeröd innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Kågeröd

I Kågeröd fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Kågeröd. Nedan finns en del övrig fakta om orten Kågeröd:

Kågeröd är en tätort i Svalövs kommun och kyrkby i Kågeröds socken i Skåne. Kågeröd ligger cirka 10 km norr om Svalöv vid Söderåsens sydsluttning. Cirka 4 km öster om tätorten ligger Knutstorp, slottet där astronomen Tycho Brahe föddes. Mellan slottet och tätorten finns motorsportbanan Ring Knutstorp.

Yta: 161,12 hektar
Invånarantal: 1446, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Kågeröd om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Kågeröd fanns det totalt 4 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Kågeröd. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Kågeröd rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Skåne.

Städer med hår och frisörer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med hårklippning och håruppsättningar.