Frisörer i Jonstorp

Annons:
Hitta frisör i Jonstorp - duktiga och erfarna frisörer i Jonstorp som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 5 olika frisörer i Jonstorp som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Jonstorp

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Jonstorp som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Jonstorp för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Salong Hålegården
G. Södåkrav. 445 -25
263 92 JONSTORP


Maris Hårvård
Fälgv. 1
263 71 Jonstorp


Harmoni Hår & Hudvård I Åstorp AB
Skivyxev. 6
263 71 Jonstorp


Salong Maggie, Margareta Faasth, I Jonstorp
Fornminnesv. 31
263 71 Jonstorp


Tunneberga Salongen
Tunnebergav. 2 B
263 71 Jonstorp

Annons:

Håruppsättning i Jonstorp

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Jonstorp så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Jonstorp så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Jonstorp som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Jonstorp

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Jonstorp varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Jonstorp innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Jonstorp

I Jonstorp fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Jonstorp. Nedan finns en del övrig fakta om orten Jonstorp:

Jonstorp är en tätort i Höganäs kommun och kyrkby i Jonstorps socken i nordvästra Skåne belägen vid Skäldervikens strand. Den nordöstra delen av Jonstorp räknades år 2000 av SCB som en separat småort, Jonstorp (nordöstra delen). I Jonstorp ligger Jonstorps kyrka, Tunneberga Gästgivaregård, samt STF Vandrarhem Jonstorp.

Yta: 147,48 ha
Invånarantal: 1880, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Jonstorp om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Jonstorp fanns det totalt 5 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Jonstorp. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Jonstorp rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Skåne.