Frisörer i Höganäs

Annons:
Hitta frisör i Höganäs - duktiga och erfarna frisörer i Höganäs som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 15 olika frisörer i Höganäs som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Höganäs

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Höganäs som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Höganäs för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Wessman Frisör & Barberare KB
Storg. 4
263 37 Höganäs


Ljungströms & Länsbergs Hårdesign
Storg. 12
263 37 Höganäs


Frisörgruppen
Storg. 4
263 37 Höganäs


Dubbelsax
V. Parkg. 1
263 33 Höganäs


Kanders Hårstudio
Storg. 4
263 37 Höganäs


Hårverkstaden
Köpmansg. 16
263 38 HÖGANÄS


Frisyrmakarna
Storg. 57
263 31 Höganäs


Gitts Damsalong
Storg. 50
263 31 Höganäs


Salong Lill
Storg. 4
263 37 Höganäs


Frisörhörnan Tina
Bruksg. 29
263 39 Höganäs


Salong Lill
Ekdungev. 23
263 34 HÖGANÄS


Dubbel Sax Salong
V. Parkg. 1
263 33 Höganäs


Nadas Hårdesign
Rundelsg. 25
263 33 Höganäs


Lilla Klippvrån
Centralg. 43
263 38 HÖGANÄS


Frisörerna i Höganäs
Köpmansg. 15 A
263 38 HÖGANÄS

Annons:

Håruppsättning i Höganäs

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Höganäs så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Höganäs så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Höganäs som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Höganäs

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Höganäs varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Höganäs innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Höganäs

I Höganäs fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Höganäs. Nedan finns en del övrig fakta om orten Höganäs:

Höganäs är en tätort och centralort i Höganäs kommun i Skåne län. Ursprungligen är Höganäs ett fiskeläge kring vilket en gruvindustri utvecklades för brytning av kol och leror för tillverkning av eldfast keramik (Höganäskrus).

Yta: 884,62 hektar
Invånarantal: 14107, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Höganäs om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Höganäs fanns det totalt 15 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Höganäs. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Höganäs rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Skåne.

Städer med hår och frisörer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med hårklippning och håruppsättningar.