Frisörer i Hästveda

Annons:
Hitta frisör i Hästveda - duktiga och erfarna frisörer i Hästveda som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 3 olika frisörer i Hästveda som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Hästveda

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Hästveda som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Hästveda för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Salong Torggatan
Torgg. 5
280 23 HÄSTVEDA


Salong Selma
Högabergsv. 3
280 23 HÄSTVEDA


Salong Ing-Britt
Viaduktg. 15
280 23 HÄSTVEDA

Annons:

Håruppsättning i Hästveda

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Hästveda så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Hästveda så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Hästveda som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Hästveda

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Hästveda varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Hästveda innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Hästveda

I Hästveda fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Hästveda. Nedan finns en del övrig fakta om orten Hästveda:

Hästveda är en tätort i Hässleholms kommun. Strax utanför Hästveda ligger en av Försvarsmaktens två operativa stridslednings- och luftbevakningscentraler, Södra stridsledningscentralen (Kobran). Anläggningen är ett detachement och organiseras under Luftstridsskolan (LSS).

Yta: 248,80 hektar
Invånarantal: 1623, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Hästveda om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Hästveda fanns det totalt 3 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Hästveda. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Hästveda rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Skåne.