Frisörer i Hasslarp

Annons:
Hitta frisör i Hasslarp - duktiga och erfarna frisörer i Hasslarp som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 1 olika frisörer i Hasslarp som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Hasslarp

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Hasslarp som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Hasslarp för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Monicas Herr- o. Damsalong
S. Strövelstorpsv. 147
254 71 HASSLARP

Annons:

Håruppsättning i Hasslarp

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Hasslarp så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Hasslarp så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Hasslarp som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Hasslarp

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Hasslarp varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Hasslarp innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Hasslarp

I Hasslarp fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Hasslarp. Nedan finns en del övrig fakta om orten Hasslarp:

Hasslarp är en tätort i Helsingborgs kommun i Skåne län. Hasslarp grundades vid slutet av 1800-talet då ett sockerbruk anlades där Skåne–Hallands Järnväg korsar Hasslarpsån. Framställning av socker ur betor krävde tillgång till stora mängder vatten.

Yta: 51,06 hektar
Invånarantal: 474, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Hasslarp om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Hasslarp fanns det totalt 1 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Hasslarp. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Hasslarp rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Skåne.