Frisörer i Hammenhög

Annons:
Hitta frisör i Hammenhög - duktiga och erfarna frisörer i Hammenhög som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 3 olika frisörer i Hammenhög som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Hammenhög

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Hammenhög som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Hammenhög för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Bodils Hårservice
Torget 5 A
276 50 Hammenhög


Broadway hårfrisör
Ystadsv. 5
276 50 Hammenhög


Monicas Frizzeria
Kapellg. 4
276 50 Hammenhög

Annons:

Håruppsättning i Hammenhög

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Hammenhög så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Hammenhög så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Hammenhög som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Hammenhög

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Hammenhög varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Hammenhög innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Hammenhög

I Hammenhög fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Hammenhög. Nedan finns en del övrig fakta om orten Hammenhög:

Hammenhög är en tätort i Simrishamns kommun och kyrkby i Hammenhögs socken i Skåne, belägen på Österlen vid Riksväg 9, cirka 15 kilometer sydväst om Simrishamn. Det finns bland annat Ica Supermarket, pizzeria och ATG-ombud. I byn finns en av Skånes bäst bevarade gästgiveri, Hammenhögs Gästgivargård, med anor från 1693.

Yta: 104,11 hektar
Invånarantal: 908, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Hammenhög om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Hammenhög fanns det totalt 3 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Hammenhög. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Hammenhög rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Skåne.

Städer med hår och frisörer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med hårklippning och håruppsättningar.